Elavtal med erbjudande

Elbolag med erbjudanden till nya kunder

I Sverige finns det över hundra olika elbolag som erbjuder elavtal till privatkunder. På grund av den relativt tuffa konkurrensen i branschen är det inte ovanligt att vissa elbolag erbjuder någon form av rabatt till nya kunder. 

Vi har hittat tre elbolag som erbjuder elavtal med erbjudande till nya kunder, dessa är:

  • Fortum.
  • Greenely. 
  • Göta Energi.

Alla dessa tre elbolag erbjuder elavtal till alla adresser i Sverige. Kom ihåg att du även måste teckna ett elnätsavtal med din lokala nätägare.  

Spara 420 kr hos Fortum

Hos Fortum är det just nu möjligt att spara 420 kr som ny kund. Nya kunder som tecknar ett elavtal på Fortums hemsida behöver inte betala några fasta avgifter under 12 månader. Eftersom månadsavgiften normalt sätt är 35 kr upppgår den totala rabatten till 420 kr.

Spara 414 kr hos Greenely

Greenely är ett populärt elbolag bland privatkunder som vill teckna ett timmes-mätt rörligt elavtal. Eftersom elavtalet är timmes-mätt är det möjligt att anpassa sin elanvändning baserat på aktuella spotpriser för att spara pengar. 

Som kund hos Greenely får man tillgång till Greenely-Appen som gör det enkelt att följa upp sin elanvändning och spotpriserna på Nord Pool. Appen erbjuder även smart laddning av elbilar, vilket innebär att elbilen laddas när spotpriset är som lägst. 

Använd vår rabattkod ”6moff” för att inte behöva betala någon månadsavgift under 6 månader. Rabatten innebär en total besparing på 414 kr.

Vanliga frågor

Vilka elbolag har erbjudanden till nya kunder?

Vi har hittat tre elbolag som erbjuder elavtal med erbjudande till alla nya kunder, dessa är Greenely, Göta energi och Fortum. Observera att du måste använda vår rabattkod för att ta del av Greenelys erbjudande.

Vilket elbolag har bästa erbjudandet?

Fortum bjuder just nu alla nya kunder på månadsavgiften under 12 månader, vilket innebär en rabatt på 420 kr. Fortum erbjuder det bästa erbjudandet baserat på den totala rabatten.